Privacy

Privacy

1.1 Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Wanneer je bij ons op de website komt en/of gebruik maakt van onze diensten en/of je persoonsgegevens actief aan ons verstrekt slaan we die op. Maar alleen de gegevens om aan de  overeenkomsten met onze klanten te kunnen voldoen of om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.
We verwerken ook persoonsgegevens om af en toe een nieuwsbrief te versturen. Hierbij gaat het alleen om het e-mailadres. Voor het verwerken van deze gegevens vragen we toestemming.
In de basis geldt, we willen je data niet! Daarom zullen we alleen voldoen aan dat wat we wettelijk gezien moeten opslaan en dat wat we moeten opslaan om in contact te komen met onze klanten.

1.2 Welke gegevens verwerken we
We verwerken je e-mailadres als je ons mailt. Als je daarbij je naam meestuurt verwerken we die ook. Net als alle andere gegevens die je actief meestuurt (de gegevens in je e-mail handtekening bijvoorbeeld). Als je ons belt en we hebben je contactgegevens nodig dan verwerken we die ook.

1.3 Duur van de opslag
Zelf bewaren we de gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dit betekent dat zolang je klant bent we je gegevens verwerken of dat we je gegevens verwerken om aan de wet te voldoen.

1.4 Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
Je hebt recht op inzage, rectificatie en/of het wissen van je persoonsgegevens. Mail even naar hello@gohike.nl als je inzage wilt in de manier waarop we je gegevens opslaan of als je wilt dat we je gegevens verwijderen. Stuur bij dit verzoek een kopie van je legitimatie mee. We beantwoorden je verzoek z.s.m. maar zeker binnen zes weken.

1.5 Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Mag je inderdaad doen. Maar kom vooral naar ons toe als je denkt dat er iets niet goed gaat. Daar komen we vast uit.

1.6 Aan wie geven we je gegevens door
We verkopen je gegevens niet aan derden en geven deze alleen door als dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen of om te voldoen aan een overeenkomst tussen ons.

1.7 Cookies
wij gebruiken 3 cookies,

1:_ga,
2:_gat
3:_gid

Dit zijn 3 analytics cookies om bepaalde data over het apparaat waarmee jij onze site bezoekt op te slaan. Deze gegevens bevatten onder andere: het type besturingssysteem, de browser, schermformaat, wat je taalinstellingen zijn en vanuit welk land je de site bezoekt. Deze data slaan wij op om betere inzichten te krijgen over hoe het web en onze site gebruikt worden. Hierdoor kunnen wij weer betere diensten en producten maken die nog beter aansluiten op jouw wensen.

1.8 Toestemming voor het verwerken van je gegevens
Heb je toestemming gegeven aan ons om je gegevens te verwerken maar heb je je bedacht? Geen probleem, mail ons op hello@gohike.nl, dan verwijderen we je gegevens. Mochten we je gegevens nodig hebben om aan de wet te voldoen dan kunnen we ze niet verwijderen.

1.9 Beveiliging
We beveiligen je persoonsgegevens om misbruik en verlies tegen te gaan. Hiervoor hebben we passende maatregelen genomen.

1.10 Contactgegevens
Bedrijfsnaam: Mass.im B.V.
Handelsnamen: Hike Digital
Adres: Mariaplaats 4F, 3511LH, Utrecht
KVK nummer: 64705366