WordPress specialisten in Utrecht

Samen met onze design partners bouwen we de nieuwe generatie online WordPress platformen. Als developers zijn we goed in het ontwikkelen van responsive WordPress platformen. Daarom ligt onze focus op technische realisatie, advies en begeleiding.

HIKE is team digitale denkers, ambitieuze planners en programmeurs. Developers at heart maar we beperken ons niet tot alleen code.

Altijd nieuwsgierig naar wat next-level is, beter werkt en een uitdaging vormt. Allemaal om het nieuwe te ervaren, te creëren en te verbeteren.

 

team
team

Ontmoet Stef of Tim

Get in touch!
Exploratie

Samen ontwikkelen we ideeën, concepten en maken we een briefing voor het project. We zijn graag betrokken vanaf de start zodat ieders kennis tot de volle potentie benut wordt.

Concept & Design

De kracht van de designer zit in deze fase. Tijdens deze fase houden we veel contact, leveren feedback op wireframes en design om ervoor te zorgen dat elke pixel benut wordt. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat we alles uit design én techniek halen.

Realisatie

Nu wordt er van het idee en ontwerp een echte website gemaakt. We schrijven code en in snelle sprints leveren we op, verbeteren we, testen we en schrijven we meer code.

Lancering

Wanneer iedereen tevreden is wordt de nieuwe website gelanceerd op ons eigen razendsnelle hosting platform.

Nazorg

Het stopt voor ons niet na de lancering. We blijven analyseren, optimaliseren en updaten om er zeker van te zijn dat de website top fit is.