Uitagenda Utrecht

Uitagenda Utrecht

De Uitagenda Utrecht is de meest complete culturele agenda van Utrecht!

Uitagenda Utrecht

De Uitagenda Utrecht is de meest complete culturele agenda van Utrecht!

volgende case

Project MinE

facts
  • Technisch concept
  • WordPress
  • API ontwikkeling
  • +7000 evenementen
  • Slimme database
  • Zoekmachine
design: Flowdesign
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

De meest complete culturele agenda van Utrecht

Of het nu muziek, theater, film, dans of een tentoonstelling is, als het niet op de Uitagenda Utrecht staat vind je het nergens. Raak geïnspireerd door alles wat Utrecht te bieden heeft. Met een paar klikken helpt de slimme zoekmachine je door de uitgebreide database aan evenementen. Veel tijd en aandacht is besteed aan de user experience. Zo zijn verschillende flows uitgedacht in de website, voor wie al precies weet wat te doen tot aan oriënterende toeristen en mensen met een vrije zaterdagavond.

Uitagenda Utrecht Responsive Screen Uitagenda Utrecht Filters

Slimme lijnen

De inhoud van de Uitagenda Utrecht komt uit meerdere bronnen waaronder de redactie en een grote agenda database. Om de inhoud flexibel en goed doorzoekbaar te maken hebben we een omgeving gerealiseerd die de inhoud opnieuw bekijkt en indeelt. Deze slimme zoekmachine kan razendsnel (in ±90 milliseconde) relaties leggen tussen de op dit moment ruim 8000 evenementen.

Meer weten?

in90 milliseconden

ruim 8000 evenementen doorzoeken

Navigeren herdacht

Bezoekers inspireren met het cultuuraanbod van Utrecht is het hoofddoel van de Uitagenda Utrecht. Door op een nieuwe manier na te denken over navigeren is een flow ontwikkeld die bezoekers volgen om tot aanbod te komen dat hen inspireert. Dat doen we door verschillende contexten aan te bieden, waaronder tijd, genre en gerelateerde inhoud. Door deze korte lijnen komen bezoekers snel bij het aanbod dat aansluit op hun wensen.

Doorgaan

Hier stopt het voor ons niet. We blijven meten en optimaliseren. Zo werken we momenteel aan nieuwe contexten om te zoeken binnen de website en streven we ernaar om inhoud nog persoonlijker aan te kunnen bieden.

Bekijk ons proces