SVO

SVO

Een platform dat leerlingen, bedrijven en werkzoekenden in de foodsector samenbrengt.

SVO

Een platform dat leerlingen, bedrijven en werkzoekenden in de foodsector samenbrengt.

volgende case

Natuur & Milieu

facts
  • Corporate
  • Vacaturebank
  • Responsive website
design: Flowdesign
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Traffic in de foodsector

SVO Vakopleiding Food is de opleiding voor vakmensen in de foodsector. Hun doel was om een platform te creëren dat leerlingen, bedrijven en werkzoekenden in de foodsector samenbrengt. Hieruit is de SVO vacaturebank ontstaan. Een volledig onderhoudsvrije en geautomatiseerde vacaturebank die voorziet in zowel vraag als aanbod van vacatures.

Bekijk de website hier
SVO opleidingen SVO opleidingen

Traffic traffic traffic

De geautomatiseerde vacaturebank geeft bedrijven de optie voor het plaatsen van relevante vacatures binnen de foodsector. Deze bedrijven kunnen hier gratis gebruik van maken, wat zorgt voor een flinke boost in traffic en bezoekers op de SVO website. Daarnaast kunnen particulieren die op zoek zijn naar een baan zichzelf aanbieden op het platform. Zo worden vraag en aanbod gekoppeld zonder dat SVO hier zelf intensief op moet inspringen.

Meer dan een vacaturebank

Naast deze vacaturebank is ook de corporate website zelf aangepakt. Er werd een volledig nieuw content plan en responsive ontwerp ontwikkeld. Daarnaast is de site optimaal ingericht voor potentiële studenten. De gebruikersflow is zo ontworpen dat het voor potentiële studenten zo gemakkelijk mogelijk is om de juiste opleiding of training te vinden die bij hem of haar past. Dit is gerealiseerd door de resultaten op een logische manier in te delen op verschillende thema’s.