Project MinE

Project MinE

Internationaal donatieplatform Project MinE voor baanbrekend genetisch ALS-onderzoek.

Project MinE

Internationaal donatieplatform Project MinE voor baanbrekend genetisch ALS-onderzoek.

volgende case

Project TryMe

facts
  • Flexibel donatiesysteem
  • 10+ betaalmogelijkheden
  • WordPress
  • Responsive website
design: Flowdesign
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Een gezond streven

Project MinE wil op grote schaal DNA-onderzoek doen naar de ziekte ALS, om zo dichter bij het ontwikkelen van een medicijn te komen. Het uiteindelijke doel is om genoeg geld op te halen om het DNA van tenminste 15.000 ALS-patiƫnten en 7.500 controlepersonen te analyseren.

Zie het resultaat en doneer!
Project MinE Responsice Screen Project MinE Responsive Screen

Internationaal donaties verwerken

Voor Project MinE ontwikkelden wij een internationaal platform waarbij stichtingen uit andere landen zich continu aansluiten. Elk land heeft zijn eigen betaaloplossingen, zoals wij iDeal kennen. De uitdaging was dan ook om een flexibele opbouw te realiseren die het mogelijk maakt snel nieuwe landen aan te sluiten, met hun eigen betaalmogelijkheden. Zo komen donaties direct bij de desbetreffende stichting terecht. Zo kan in Nederland onder andere met iDeal betaald worden en in Belgiƫ met de vergelijkbare variant MisterCash, naast de algemene methodes zoals PayPal en Credit Card.

Slimme oplossingen

Door onze oplossingen omtrent het verwerken van donaties, ontstonden vergelijkbare vraagstukken bij andere stichtingen. Vanuit dit project zijn we oplossingen gaan ontwikkelen voor het verwerken van betalingen met het oog op non-profits, waaronder een integratie voor het CRM-systeem iFunds en een flexibele tool om betaaldiensten zoals iDeal in WordPress te integreren. Deze toolset is zo ontwikkeld dat er meerdere diensten aan gekoppeld kunnen worden zoals verschillende CRM- en mailing-apps.

Project MinE heeft haar vervolg gevonden in Project TryMe. Ook hier hebben we het online platform voor gerealiseerd.

Bekijk de case Project TryMe