Presenter

Presenter

Specialisten in het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van content en alles daaromheen.

Presenter

Specialisten in het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van content en alles daaromheen.

volgende case

Nutricia Research

facts
  • WordPress
  • Animaties
  • Verfrissend
design: Het Echte Werk
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Voor de nieuwe website van Presenter hebben wij het frisse design van Het Echte Werk aan de hand van interactieve animaties tot leven gebracht. De website is het product van een soepele samenwerking tussen Presenter die de content verzorgde, Het Echte Werk die het design heeft gecreëerd en Hike die de code schreef. Die samenwerking gaf de vrijheid om de website tot een jong, speels en dynamisch geheel te maken.

Bekijk hier de website

Leuke toevoeging, een verkeerde url intypen wordt een feestje op deze website. Als je eenmaal op de 404 pagina belandt speel je toch rustig een potje Pong.

Bekijk hier een niet bestaande pagina

 

Als projectleider was het heerlijk om met Hike te werken. Ze stelden de juiste vragen tijdens het voortraject, werkten soepel samen met de designpartij, vertaalden het design perfect en ongekend snel naar een goed werkende website. Go Hike!
Rick Stet
Marketeer
Hike heeft zonder te veel aansturing een hele goede interpretatie van de visuele ontwerpen uitgewerkt. De communicatie verliep daarbij erg soepel. De duidelijke rolverdeling tussen design en development versterkten elkaar in dit proces om tot een beter resultaat te komen.
Martin Boon
Digital Designer