Natuur & Milieu

Natuur & Milieu

Een nieuwe responsive website die Natuur & Milieu nog beter in staat stelt om de wereld gezonder en duurzamer te maken.

Natuur & Milieu

Een nieuwe responsive website die Natuur & Milieu nog beter in staat stelt om de wereld gezonder en duurzamer te maken.

volgende case

KWR Publicatie Tool

facts
  • WordPress
  • Flexibele opzet
  • Campagne ontwikkeling
  • Duurzame hosting
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Duurzaam opschalen

Streven naar een gezonde en duurzame wereld, dat is waar de onafhankelijke milieuorganisatie Natuur & Milieu zich dagelijks voor inzet. Dit doen ze door middel van het lanceren van vele verschillende campagnes. Alleen had dit online altijd nogal wat voeten in de aarde. Dit probleem, samen met de initiële vraag van het vernieuwen van de corporate website, was de uitdaging die voor ons stond.

Kijk natuurlijk even naar de website
Natuur & Milieu responsive WordPress framework

Flexibele basis deluxe

Om snel nieuwe campagnes te lanceren, ontwikkelden we een flexibele basis in WordPress die per project uit te breiden is met custom templates en andere functionaliteiten. In plaats van een website of platform, ontwikkelde we een framework. Dit stelt ons en de betrokken partners in staat om snel door te ontwikkelen (rapid development). Hiermee kunnen we constant waarde toevoegen en doorbouwen op wat er al is. Elke update is direct beschikbaar voor alle platformen en campagnes die hierop gebouwd zijn. Dit bespaart Natuur & Milieu veel tijd en moeite waardoor ze zich nog meer kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: het verbeteren van onze wereld.

Nog duurzamer

Hier stopt het niet. Natuur & Milieu is een vaste partner geworden die wij, samen met Concredibles, begeleiden bij elke nieuwe campagne. Zo bouwen we gezamenlijk aan een nog duurzamere relatie en leefomgeving.

Natuur & Milieu responsive WordPress community platform

Campagnes & platformen

Een kleine greep uit de campagnes en platformen die we voor Natuur & Milieu ontwikkelde.

slimwoner.nl
Een interactief platform dat door middel van slimme tools de gebruikers uitnodigt hun huis te verbeteren.

zonzoektdak.nl
Een campagne waarbij wij een interactief huisje ontwikkelde dat de gebruiker op een ludieke manier moet aansturen tot de aanschaf van zonnepanelen.

jaarverslag.natuurenmilieu.nl
Het jaarverslag was voorheen altijd een groot statisch geheel. Door interactieve infographics en tabellen toe te voegen is het nu een feestje geworden om te lezen.

testrijders.nl
Een crossmediale campagne waarbij een interactief platform is ontwikkeld dat de gebruikers op een ludieke en enthousiasmerende manier stimuleert tot elektrisch autorijden. Gebruik makend van automatische email-triggers en een beloningssysteem.

Bekijk het Testrijders platform