Gimmii

Gimmii

Dutch Design krijgt met Gimmii een platform dat het verdient. Een nieuwe webshop die bezoekers inspireert en sprakeloos maakt.

Gimmii

Dutch Design krijgt met Gimmii een platform dat het verdient. Een nieuwe webshop die bezoekers inspireert en sprakeloos maakt.

volgende case

KWR Water

facts
  • WordPress
  • Webshop
  • 60+ labels & designers
  • E-commerce
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Webshop voor top-notch Dutch Design

Gimmii startte al vroeg als vooraanstaand online magazine voor Dutch design met als doel om bezoekers te inspireren en sprakeloos te maken. De volgende stap was dan ook logisch: een webshop voor Dutch design.

Shop hier zelf Dutch Design
Gimmii.nl WordPress Woocommerce webshop

Gimmii a refresh

De samenwerking tussen Hike en Gimmii is nauw. Uiteindelijk zijn we zelfs bij elkaar ingetrokken en zitten we nu al zo’n vier jaar één bureau verwijderd van elkaar. Dat resulteert in nog kortere lijnen, snellere sprints en een hele hoop nieuwe ideeën.

Playground

Met Gimmii hebben we een speciale band. We ontwikkelden de eerste versie van het merk toen responsive net om de hoek kwam kijken en zien Gimmii als onze serieuze playground. Een plek waar we nieuwe innovaties op creatief, inhoudelijk en technisch vlak kunnen toepassen.

Erkenning

Gimmii ontving een Special Mention van AWWWARDS, de online award voor design, creativiteit en innovatie. Het bewijs dat het niet alleen gaat om de spullen.