Gimmii

Gimmii

Dutch Design krijgt met Gimmii een platform dat het verdient. Een nieuwe webshop die bezoekers inspireert en sprakeloos maakt.

Gimmii

Dutch Design krijgt met Gimmii een platform dat het verdient. Een nieuwe webshop die bezoekers inspireert en sprakeloos maakt.

volgende case

KWR Water

facts
  • WordPress
  • Webshop
  • 60+ labels & designers
  • E-commerce
design: Concredibles
aan dit project werkten
bekijk alle hikers

Webshop voor top-notch Dutch Design

Gimmii startte al vroeg als vooraanstaand online magazine voor Dutch design met als doel om bezoekers te inspireren en sprakeloos te maken. De volgende stap was dan ook logisch: een webshop voor Dutch design. Samen met Concredibles kreeg het merk vorm en ontwikkelden we de webshop.

Shop hier zelf Dutch Design
Gimmii.nl WordPress Woocommerce webshop

Gimmii a refresh

De samenwerking tussen Concredibles, Hike en Gimmii is nauw. Uiteindelijk zijn we zelfs bij elkaar ingetrokken en zitten we nu al zo’n vier jaar één bureau verwijderd van elkaar. Dat resulteert in nog kortere lijnen, snellere sprints en een hele hoop nieuwe ideeën.

Focus

Gedurende het traject was het een grote uitdaging om het onafhankelijke beeld van het magazine te behouden maar wel uit te kunnen breiden met een webshop. Samen met Concredibles bedachten we daarom een oplossing waarin het volledige magazine, bestaande uit destijds zo’n 2000 artikelen, meegenomen kon worden.

Erkenning

Gimmii ontving een Special Mention van AWWWARDS, de online award voor design, creativiteit en innovatie. Het bewijs dat het niet alleen gaat om de spullen.

Playground

Met Gimmii hebben we een speciale band. We ontwikkelden de eerste versie van het merk toen responsive net om de hoek kwam kijken en zien Gimmii als onze serieuze playground. Een plek waar we nieuwe innovaties op creatief, inhoudelijk en technisch vlak kunnen toepassen.