Proces

Samen met onze design partners bouwen we next level interactieve ervaringen

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van digitale producten. Daarom ligt onze focus op technische realisatie, advies en begeleiding voor designers die vernieuwende websites en andere digitale producten willen realiseren.

Exploratie

Samen ontwikkelen we ideeën, concepten en maken we een briefing voor het project. We zijn graag betrokken vanaf de start zodat ieders kennis tot de volle potentie benut wordt.

Concept & Design

De kracht van de designer zit in deze fase. Tijdens deze fase houden we veel contact, leveren feedback op wireframes en design om ervoor te zorgen dat elke pixel benut wordt. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat we alles uit design én techniek halen.

Realisatie

Nu wordt er van het idee en ontwerp een echte website gemaakt. We schrijven code en in snelle sprints leveren we op, verbeteren we, testen we en schrijven we meer code.

Lancering

Wanneer iedereen tevreden is wordt de nieuwe website gelanceerd op ons eigen razendsnelle hosting platform.

Nazorg

Het stopt voor ons niet na de lancering. We blijven analyseren, optimaliseren en updaten om er zeker van te zijn dat de website top fit is.

Wat we doen

Design matchmaking

Op zoek naar een designer of bureau dat het beste past bij de vraag en het bedrijf? Daar helpen we graag bij! We werken met veel verschillende creatieve mensen die elk hun eigen sterke kanten hebben. We vinden altijd een goeie match!

WordPress oplossingen

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS. Bekend als blog platform is WordPress inmiddels veel meer dan dat. De schone en duidelijke interface maakt het zeer makkelijk om mee te werken. We werken al bijna 10 jaar met WordPress waardoor we alle ins-n-outs kennen en snel kunnen ontwikkelen.

Front-end ontwikkeling

Waar we echt van houden is interactie en digitale ervaringen. Front-end staat daarin voorop. Met meer dan 8 jaar ervaring met het bouwen van veel verschillende digitale ervaringen, zijn we een team geworden dat interactieve producten realiseert die uitnodigen tot interactie.

Hosting and care

Het web ontwikkelt snel, heel snel. Vandaag gebouwd is morgen verouderd. Daarom ontwikkelden we een eigen platform wat ons in staat stelt onze digitale producten in topconditie te houden. Geen conventionele SLA maar een volledig platform waar digitale producten op draaien en op onderhouden en geüpdatet worden.

Meer

Naast front-end, WordPress en hosting doen we nog meer, waaronder:

  • API integratie en ontwikkeling
  • Plug-in realisatie
  • Community ontwikkeling
  • MailChimp ontwikkeling
  • The next big thing